Дитина у тяжкому стані: окупанти обстріляли Балаклію, є поранені та загиблі

Окупанти обстріляли Балаклію, є поранені та загиблі.

Окупанти обстріляли Балаклію, є поранені та загиблі. Фото: nv.ua

Події
25 травня 2022 16:48

Сьогодні, 25 травня, російські війська обстріляли Балаклію. За попередньою інформацією, загинули двоє людей, семеро поранені, у тому числі тяжко – дитина.

Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов, окупанти не дають можливості евакуювати людей із Балаклії, пише "Суспільне".

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Справді, за нашою інформацією, місто було обстріляне знову. Щодо інших населених пунктів — це Куп'янський напрямок, Вовчанський напрямок, Ізюмський напрямок, Борова — повністю окуповані. Наразі немає можливості звідти провести евакуацію, це надто небезпечно. Ворог не погоджує нам евакуаційних маршрутів, коридорів для доставки туди гуманітарного вантажу", - сказав Синегубов.

За його словами, зараз проводяться спроби узгодити евакуацію за двома напрямками, які саме це напрямки, поки що не розголошується.

За інформацією волонтера Наталії Попової, під час обстрілу Балаклії загинули двоє людей, поранено ще семеро, у тому числі дитина.

"Дівчинка у вкрай тяжкому стані", - написала Попова в соцмережах.

Нагадаємо, Балаклію окуповано з початку березня. Росіяни не дають можливості українській владі доставити до міста продовольство та медикаменти.

За даними ХОВА, у Харкові сьогодні щодо тихо. Щодня обстрілюють Лозову, Чугуїв та Золочівський район, найгарячішим напрямком залишається Ізюмське, північний схід та північ від Харкова.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах