Автозаправки у Харкові та області змусили знизити ціни

АЗС у Харкові та області змусили знизити ціни.

АЗС у Харкові та області змусили знизити ціни. Фото: bb.lv

Події
11 червня 2022 19:44

У Харкові та області внаслідок перевірок на автозаправках ціни на бензин та дизельне паливо знизилися.

Протягом травня та першої декади червня фахівці ГУ Держспоживспоживслужби у Харківській області провели 18 позапланових перевірок щодо дотримання вимог до встановлення цін суб'єктами господарювання, що працюють на ринку пального. У 16 випадках було виявлено порушення. Про це повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті роздрібна ціна бензину А-92 та А-95 на території Харкова та області знизилася в середньому на 10 гривень, а дизельного палива – на 7 гривень.

Перевірки проводяться на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 08.05.2022 №11381/0/1-22. За порушення правил ведення підприємницької діяльності передбачено штрафи та інші заходи адміністративного впливу.

"За результатами проведених заходів керівником Головного управління прийнято рішення щодо застосування до суб'єктів господарювання адміністративно-господарських санкцій на загальну суму 290 690 гривень", - додали у ГУ Держспоживспоживслужби.

Автозаправки у Харкові та області змусили знизити ціни фото 1Автозаправки у Харкові та області змусили знизити ціни фото 1

Автозаправки у Харкові та області змусили знизити ціни фото 2 1Автозаправки у Харкові та області змусили знизити ціни фото 2

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах