Астролог розповіла, коли закінчиться війна і чи може Росія напасти ще раз

Астролог розповіла, коли закінчиться війна і чи Росія може напасти ще раз

Астролог розповіла, коли закінчиться війна і чи Росія може напасти ще раз - фото: youtube.com Angela Pearl

Події
14 травня 2022 12:37

Відома астролог Анжела Перл розповіла, коли має закінчитися війна в Україні. Також спеціалістка не виключає, що потім у країні знову можуть розпочатися бойові дії, але нескоро.

Астролог прогнозує три етапи бойових дій

Так, на Youtube-каналі Наталії Мосейчук астролог повідомила, що астрологія схожа на математику – планети мають цикл обертання. І події повторюються, коли відбувається цикл.

- Зараз Сатурн проходить у гороскопі України, і він, на жаль, проходить там тричі. Вперше він уже пройшов – це був саме початок цієї війни, – сказала Анжела Перл.

За її словами, у нас уже пройшов найважчий період. Влітку Сатурн розгортається і в червні йтиме ще раз, за тим самим положенням

- Але це, як я розумію, вже будуть наші наступальні дії. Так, ще будуть втрати, ще буде складно, ще будуть серйозні бої. Але це ми вже виганятиме ворога з території України, – сказала астролог.

Вона уточнила, що Сатурн розвертається 5 червня і "відступає назад". Тобто почнеться щось таке, що "виштовхуватиме ворога".

Після цього – наприкінці серпня, на початку вересня – українці поступово почнуть повертатися до України.

Також буде третій етап, коли Сатурн проходитиме у гороскопі України. Це буде у районі Нового року – грудні-січні. Тоді все ще будуть бої, але, швидше за все, вже останнє протистояння.

Коли війна в Україні закінчиться за прогнозами астролога

- Уся ця історія розпочалася на протистоянні двох планет – Сатурна та Урана. Сатурн - це планета консерватизму, всього старого, старої системи. Знаходиться ця планета у знаку Росії. І вона у дуже напруженому аспекті з Ураном. А Уран – це планета всього нового, молодого, планета волі. Вона перебуває у знаку України. І ось це протистояння закінчується у березні – у районі 8 числа, – сказала Анжела Перл.

За її словами, тоді вже ситуація перевернеться і можливе підписання якихось документів.

- Не думаю, що називатиметься мирний договір. Швидше, це буде схоже на капітуляцію. Це протистояння розпадається у березні, – передбачає астролог.

Чи повернемо Крим та Донбас за прогнозами астролога

Анжела Перл повідомила, що Україні вдасться повернути Донецьку та Луганську області. Із Кримом астролог точно сказати не може:

- Чи це відбудеться без боїв – якимось шляхом документальним. Чи ще будуть переговори з приводу Криму. Я не побачила війни, боїв. Подивимося згодом із приводу Криму. Але Україна має можливість повернути всю територію собі. І не зупинятись, – сказала астролог.

Чи буде знову війна в Україні

Астролог сказала, що після перемоги Україні все одно треба озброюватись. За попередніми прогнозами, у роках 2036-2038 планета війни знову проходитиме гороскопом України.

- У мене навіть пропозиція поміняти гороскоп. Може підписати якийсь документ, щоби була нова дата України після цієї війни, після перемоги. Щоб трошки змінити гороскоп. Тому що Плутон підходитиме, а це дуже серйозна планета війни та руйнувань. Планета знову підходитиме до цієї точки, що й 24 лютого, – сказала астролог.

За її словами, це буде нескоро – через 15-16 років.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах