У Харкові пройде традиційний Бал хризантем, але у новому форматі

У Харкові пройде традиційний Бал хризантем, але у новому форматі.

У Харкові пройде традиційний Бал хризантем, але у новому форматі. Фото: Botanic Market

Події
25 вересня 19:32

Традиційно восени у харківському екопарку проходить Бал хризантем. Через ситуацію безпеки цього року він не зможе пройти в тому масштабі, як раніше. Однак він все ж таки відбудеться. Помилуватися квітами можна буде вже найближчої неділі, 29 вересня, а всі квіткові композиції зустрічатимуть гостей наступної суботи, 5 жовтня.

Про це повідомили у прес-службі Фельдман-екопарку.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Зараз усі наші зусилля спрямовані, щоб підготуватися до зими: запастися кормами, підготувати вольєри та зимники для тварин. Але для нас, як і для гостей, Бал хризантем дуже важливий, бо це показник нашої незламності та стійкості. І ми знаємо, як люди чекають на цей захід щороку. Тому цього року Бал хризантем у парку розпочнеться 29 вересня, але основні локації будуть готові 5 жовтня", - сказали в прес-службі екопарку.

Повністю безпечних місць в Україні зараз немає, і Харків та екопарк не є винятком. Однак заходи безпеки будуть прийняті, запевняють в екопарку.

"Як ви всі бачите, обстріли зараз відбуваються цілком хаотично, тому ми не можемо собі дозволити організацію масових заходів. Проте розмаїття різнобарвних хризантем у Фельдман Екопарк – це наша традиція, яку не здолають вороги! Як і завжди, ми присвячуємо це квіткове свято нашим вчителям, які відзначатимуть свій професійний день на початку жовтня. Ми суворо дотримуємось усіх необхідних заходів безпеки, і Екопарк відкритий для кожного, хто розуміє відповідальність та готовий приєднатися до нашого свята", - сказали в екопарку.

Бал триватиме, як і завжди, протягом усього жовтня і навіть в листопаді - до перших заморозків. 
 

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах