Синєгубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу

Синєгубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу.

Синєгубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу. Фото: ХОВА

Події
25 червня 09:05

Російські війська продовжують обстрілювати Харків та Харківську область КАБами та з РСЗВ. За останню добу є влучення у школу, склад, завод, сільхохтехніку, житлові будинки. Обійшлося без цивільних постраждалих.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вчора, 24 червня, о 22:40 ворог вдарив КАБами по Харкову та району. Люди не постраждали. Обійшлося без руйнувань.

Сьогодні, 25 червня, о 04:00 внаслідок обстрілу Люботина Харківського району пошкоджено чотири житлові будинки.

Також о 03:40 внаслідок обстрілу смт Ольшана Харківського району пошкоджено два житлові будинки, дві господарські споруди.

Вчора, 24 червня, о 17:35 внаслідок обстрілу КАБами смт Куп'янськ-Вузлової Куп'янського району пошкоджено складське приміщення Куп'янського заводу, приватний будинок.

О 15:58 обстріляли КАБ смт Старий Салтів Чугуївського району. Пошкоджено будинок ремонтної станції, складське приміщення, автомобіль, три комбайни, чотири вантажівки, два багатоквартирні, два приватні житлові будинки.

О 14:35 КАБ влучив у частково зруйновану школу в селі Новоплатонівка Ізюмського району. Раніше її вже було пошкоджено.

Синегубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу.Синегубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу. Фото: ХОВА

24 червня о 14:00 внаслідок обстрілу із РСЗВ села Одноробівка Богодухівського району пошкоджено одноповерховий багатоквартирний будинок, господарську споруду та електромережі. Без світла залишилися чотири населені пункти. Усього відключено – 718 абонентів. Енергетики працюють над відновленням електропостачання.

Синегубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу.Синегубов розповів про обстріл Харкова та області за минулу добу. Фото: ХОВА

"На Харківському напрямку протягом дня успіху не мали шість спроб окупантів атакувати позиції Сил оборони в районах Вовчанська та Липців. На Куп'янському напрямку наші захисники відбили сім атак ворога поблизу Сіньківки, Стельмахівки та Піщаного. Нині ще тривають три боєдотики поблизу Степної. Ситуація під контролем сил оборони", – повідомив Синєгубов.

За його даними, протягом доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 14,77 га території, знищили 210 вибухонебезпечних предметів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах