500 мільйонів гривень: Дитячий фонд ООН виділить гроші Харкову на комуналку та новий клас у метро

500 мільйонів гривень: Дитячий фонд ООН виділить гроші Харкову на комуналку та новий клас у метро.

500 мільйонів гривень: Дитячий фонд ООН виділить гроші Харкову на комуналку та новий клас у метро. Фото: Харківська міськрада

Події
22 травня 08:42

Меморандум про співпрацю підписали Харківська міськрада та представництво дитячого фонду ООН в Україні. Він передбачає допомогу Харкову у розмірі 500 мільйонів гривень у сферах освіти, водопостачання, санітарії, покращення комунальних послуг, включаючи системи водо- та теплопостачання.

Про це повідомила прес-служба Харківської міської ради.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами мера Ігоря Терехова, ЮНІСЕФ активно допомагає місту з початку війни, і завдяки підписанню цього меморандуму вдасться суттєво посилити підтримку КП "Харківводоканал".

"Для нас дуже важливо зараз пробурити нові артезіанські свердловини, знайти додаткові когенераційні установки та газові турбіни на початок наступного опалювального сезону", - зазначив мер.

У свою чергу представник ЮНІСЕФ в Україні Мунір Мамедзаде запевнив, що організація й надалі підтримуватиме місто. Зокрема на новий пакет допомоги буде направлено близько 500 мільйонів гривень.

"Йдеться про послуги водопостачання, допомогу з генераційними потужностями та можливість облаштувати класи ще на одній станції метро", - розповів Мунір Мамедзаде.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах