Внаслідок обстрілу поранено начальника Вовчанської МВА — Синєгубов

Внаслідок обстрілу поранено начальника Вовчанської ГВА — Синьогубова.

Внаслідок обстрілу поранено начальника Вовчанської ГВА — Синьогубова. Фото: Суспільне

Події
16 травня 16:48

Сьогодні вдень, 16 мая, окупанти завдали ударів касетними боєприпасами по селу Вовчанської громади. Є поранені, зокрема начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Посеред білого дня, коли від обстрілів рятуються десятки людей, працюють волонтери та цивільні екстрені служби. П'ятеро людей постраждали - два медики, два водії, отримав поранення начальник Вовчанської міської військової адміністрації", - повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, Тамаз Гамбарашвілі очолив Вовчанську ГВА у жовтні 2022 року.

За даними прес-служби ХОВА, принаймні один із поранених у тяжкому стані. Інформація уточнюється.

У відділі комунікації поліції Харківської області розповіли, що було обстріляно місце, де збирали евакуйованих мешканців громади та прямували далі до Харкова. Там були лікарі, рятувальники, волонтери, представники ЗМІ. І саме в цей час росіяни завдали удару. Поранено чотирьох медиків. Також серед поранених – керівник місцевої військової адміністрації.

В обласній прокуратурі уточнили, що поранено шестеро: 48-річного місцевого жителя, двох медиків, двох водіїв лікарні та начальника ВДВА.

Усіх поранених госпіталізували. Один із них — медик, перебуває у тяжкому стані, інші — стабільні, розповів Суспільному директор центру екстреної медичної допомоги Харківщини Віктор Забашта. За його даними, у всіх діагностували осколкові поранення.

Пізніше прес-служба ХОВА повідомила, що у тяжкому стані 28-річний лікар-інтерн Бугаївської лікарні. 43-річний лікар-анестезіолог, два водії 39 та 50 років та 48-річний цивільний чоловік – у стані середньої тяжкості. Також як середнє лікарі оцінюють стан Тамаза Гамбарашвілі. Усі мають вибухові поранення різної складності, госпіталізовані.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах