У Харкові прийняли понад шість тисяч евакуйованих за останні кілька днів

У Харкові прийняли понад 6 тисяч евакуйованих за останні кілька днів.

У Харкові прийняли понад 6 тисяч евакуйованих за останні кілька днів. Фото: ХОВА

Події
15 травня 13:17

У Харкові дали притулок понад шести тисячам евакуйованих жителів прикордонних районів області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив мер Ігор Терехов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, незважаючи на загострення ситуації в прикордонних районах області, мешканців Харкова, які потребують евакуації, немає.

"Мова про евакуацію з Харкова не йдеться. Ми, навпаки, приймаємо евакуйованих. До Харкова приїжджають люди з районів, де зараз йдуть активні бойові дії. Ми вже прийняли понад шість тисяч людей. Розміщуємо їх у гуртожитках, надаємо все необхідне, щоб вони відчували себе більш-менш захищеними. Нині потреби у речах немає, всього вистачає”, – розповів мер.

Також Ігор Терехов повідомив, що напередодні ворог завдав сім ударів по густонаселених районах Харкова, щоб залякати його мешканців та змусити виїхати з міста. Мер подякував харків'янам за те, що не піддаються паніці та продовжують допомагати ЗСУ.

"І місто дуже багато допомагає нашим військовим частинам, і харків'яни відгукнулися на мій заклик і перераховують кошти на потреби захисників. Наша головна мета – захистити Харків та Україну, дати гідну відсіч агресору, який прийшов на нашу землю", - сказав Ігор Терехов.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах