Харківські лікарні та школи отримали гуманітарну допомогу із Франції

Харківські лікарні отримали гуманітарне обладнання із Франції.

Харківські лікарні отримали гуманітарне обладнання із Франції. Фото: Харківська міськрада

Події
15 квiтня 18:24

Харків отримав черговий вантаж гуманітарної допомоги від Асоціації "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" для закладів охорони здоров'я та метрошколи.

Про це повідомила прес-служба Харківської міської ради.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Французька організація передала лапароскопічну стійку для Міської клінічної лікарні №2, хірургічний стіл та монітор для лікарні №31, хірургічну галогенову лампу для лікарні №30, а також 69 лікарняних ліжок та інші вироби медичного призначення.

Харківські лікарні отримали гуманітарне обладнання із Франції.Харківські лікарні отримали гуманітарне обладнання із Франції. Фото: Харківська міськрада

Крім того, місто отримало одноразовий посуд для метрошколи.

Вантаж був переданий за сприяння ТОВ "Санагро Україна" та ГО "Всеукраїнська рада реанімації". Частину гуманітарного вантажу зібрали у місті Бордо за участю асоціації La maison ukrainienne de Merignac та Ротарі Інтернешнл. Придбання медичного обладнання профінансувало регіон Бургундія-Франш-Конте.

Харківські лікарні отримали гуманітарне обладнання із Франції.Харківські лікарні отримали гуманітарне обладнання із Франції. Фото: Харківська міськрада

Довідка Vgorode. Асоціація "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" розпочала активну гуманітарну діяльність в Україні (надання допомоги східним регіонам) десять років тому. Співпраця асоціації з Харківською міською радою розпочалася у 2022 році.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах