Володимир Зеленський приїхав до Харкова і записав там відеозвернення

Володимир Зеленський приїхав до Харкова та записав там відеозвернення.

Володимир Зеленський приїхав до Харкова та записав там відеозвернення. Фото: president.gov.ua

Події
09 квiтня 18:27

Сьогодні, 9 березня, президент Володимир Зеленський побував у Харкові та області. Він побував на будівництві укріплень, провів нараду з чиновниками та військовими та зустрівся з підприємцями.

Про це президент повідомив у Telegram.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Був на будівництві фортифікацій. Дуже важливим є посилення цього напряму. Російські терористи повинні бачити, що Харківщина зміцнюється", - прокоментував він огляд укріплень Харкова.

Також президент провів нараду з усіма, хто відповідає за захист області та відновлення нормального життя після ударів Росії.

"Пишаюся нашими харків'янами! Вдячний кожному та кожному, хто в ці тижні працював, щоб дати Харкову та області більше електрики, щоб дати більше захисту від російських ударів. Зараз створюються всі необхідні умови, щоб знизити дефіцит електрики. Харків має отримати легші графіки. Окремо чиновники працюють над містом та областю, щоб подолати існуючі енерговиклики. Є правильні пропозиції, ми забезпечимо фінансування", - сказав він.

Також Зеленський провів зустріч із підприємцями Харківщини.

"Завдяки всім, хто зараз у місті, хто зберігає робочі місця для людей, хто підтримує нормальне життя. Мета Росії абсолютно очевидна – вони хочуть зробити все, щоб витіснити людей з Харкова, з області. Все, чого торкається Путін, перетворюється на руїни. Ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб якнайбільше наших міст та громад було від нього захищено", сказав президент.

Підприємцям Харківщини презентували економічну платформу "Зроблено в Україні". Зеленський запевнив, що держава підтримає виробництво у регіоні.

"Має значення кожен бізнес, який зберігає робочі місця та допомагає забезпечувати нормальність життя. Чиновники нададуть заходи підтримки з огляду на енергетичні та виклики безпеки. Працюємо заради всієї України та українців", - прокоментував зустріч глава держави.

Повідомляється, що військові доповіли йому про можливості оборони Харківської області, ситуацію з ППО, захист від авіабомб. Також президент вручив нагороди низці воїнів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах