Володимир Зеленський провів Ставку із захисту Харкова від обстрілів

Володимир Зеленський провів Ставку із захисту Харкова від обстрілів.

Володимир Зеленський провів Ставку із захисту Харкова від обстрілів. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
08 квiтня 17:14

Президент України Володимир Зеленський під час Ставки обговорив ситуацію у Харкові та можливості зміцнити захист міста від ударів РФ.

Про це він повідомив у Telegram.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Основне питання – Харків, захист міста від російських ударів та можливість зміцнити наші ППО та РЕБ у Харківській області. Доповіді військових щодо фізичного захисту об'єктів енергетики та результативності збиття дронів та ракет. Будуть окремі завдання для наших дипломатів щодо роботи з партнерами заради нових систем ППО для України. Я вдячний усім, хто на центральному рівні і в самому Харкові в Харківській області максимально активно працює, щоб відновити для людей можливість нормально жити. Главком Олександр Сирський представив інформацію про ситуацію на основних бойових напрямках. Розвідка та спеціальні служби працюють над новими кроками щодо зменшення російського потенціалу війни", - повідомив президент.

Також, за словами Зеленського, він провів нараду щодо ситуації у Харкові.

"Глава уряду, перша віцепремʼєр-міністерка, міністр енергетики, міністр фінансів. Команда Офісу Президента. Ключове – заходи з підтримки харків’ян. Представлені терміни, коли енергетичні дефіцити в Харкові можуть бути зменшені. Уряд готує заходи економічної підтримки для Харкова та області. Пропозиції регіональної підтримки – того, що кожна область, кожна громада України може зробити, щоб підтримати тих, кому найскладніше. Головне зараз – не дати Росії досягти її терористичних цілей та підтримати наших людей", - сказав глава держави.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах