Окупанти скинули на Куп'янськ авіабомби: є загиблі

Окупанти скинули на Куп'янськ авіабомби: є загиблі.

Окупанти скинули на Куп'янськ авіабомби: є загиблі. Фото: поліція Харківської області

Події
28 лютого 15:49

Окупанти вдарили керованими авіаційними бомбами по Куп'янську. Зафіксовано попадання до центральної частини міста. Загинули 59-річний та 39-річний чоловіки. Під завалами можуть бути ще люди.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошкоджено житлові будинки, громадянську інфраструктуру. 

Профільні служби працюють дома.

"Станом на даний момент відомо, що в результаті обстрілу авіабомбами ФАБ-500 загалом п'ятеро поранених і двоє загиблих. Загиблі - 58-річний пастир церкви Ісуса Христа і 39-річний чоловік, деталі встановлюються. Поранені - троє жінок і двоє чоловіків Їм надається медична допомога. Зруйновано житлові будинки, приміщення кафе, церкву. Продовжуються пошукові роботи. Усі служби працюють на місцях", - додав Синєгубов.

Окупанти скинули на Куп'янськ авіабомби: є загиблі.Окупанти скинули на Куп'янськ авіабомби: є загиблі. Фото: поліція Харківської області

Як повідомив начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко, серед дня окупанти завдали КАБам ударів по Куп'янську. Пошкоджено приміщення кафе. Поранення отримала 31-річна жінка, її 39-річний брат загинув. Зафіксовано попадання до церкви Ісуса Христа. Під завалами опинився 58-річний пастир. Він отримав несумісні із життям травми.

Також росіяни обстріляли село Плоське Великобурлуцької громади. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється. На місцях події працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах