Обстріл Харківської області: російський дрон протаранив автомобіль з працівниками ферми

Обстріл Харківської області: російський дрон протаранив цивільний автомобіль

Обстріл Харківської області: російський дрон протаранив цивільний автомобіль Фото: ХОВА

Події
21 лютого 09:10

Учора, 20 лютого, у селі Петропавлівка Куп'янського району до цивільного автомобіля потрапив ворожий дрон-камікадзе. В авто було троє пасажирів. 38-річний цивільний водій та 50-річний цивільний чоловік загинули на місці. 48-річну дружину останнього з пораненнями доправили до медичного закладу.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обстріл стався близько 16.50. Усі троє – робітники місцевої ферми. Поверталися додому після роботи.

Як розповів начальник слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, пораненій жінці 48 років. Її врятувало те, що вона їхала на задньому пасажирському сидінні. Загиблим чоловікам було 38 та 50 років. Вони разом їхали додому з роботи, працювали на фермі, де вирощують свиней.

Також, за даними ХОВА, за минулу добу артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківської області, зокрема: Синьківка, Дворічна, Іванівка та інші. Авіаудари завдали по н.п. Грачівка, Чавунівка, Федорівка, Піщане, Катеринівка тощо.

Сьогодні, 21 лютого, близько опівночі у село Липці Харківського району обстріляли садове товариство та один автомобіль. Без постраждалих. Також 20 лютого війська РФ кілька разів обстрілювали Липці – об 11.20 та 9.45. Під обстріл попали два приватні будинки, господарська споруда, літня кухня. Пізніше - ще три приватні домоволодіння. За даними ХОВА, постраждалих не зафіксовано.

О 20:50 20 лютого було обстріляно смт Козача Лопань Дергачівського району. Попадання на околиці. Руйнувань та постраждалих не зафіксовано.

Близько 16:00 у селі Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджено садове товариство. Горів 2-поверховий будинок. Без постраждалих.

О 13.10 був обстріл керованими авіабомбами села Глушківка Куп'янського району. Пошкоджено приватні домоволодіння. Також зруйновано житловий будинок та два сусідні будинки пошкоджено. Без постраждалих.

О 7:24 стався обстріл села Федорівка Куп'янського району. Потрапляння КАБ на територію приватного сільгосппідприємства. Без постраждалих.

Протягом доби противник двічі проводив наступальні дії у районі Сіньківки. Без успіхів з його боку.

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків розмінували 12,74 га території, знищили 268 вибухонебезпечних предметів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах