У Харкові 25 січня оголошено днем жалоби

У Харкові 25 січня оголошено днем жалоби.

У Харкові 25 січня оголошено днем жалоби. Фото: ar.armradio.am

Події
25 сiчня 09:36

Ракетні обстріли 23 січня призвели до однієї з наймасштабніших за кількістю жертв трагедій у Харкові за весь час повномасштабної війни. Загинуло 10 людей, зокрема дитина. У зв'язку з чим сьогодні, 25 січня, у місті оголошується день жалоби.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мої співчуття рідним загиблих у їхньому горі та горіти в пеклі всім російським нелюдям, винним у вбивствах невинних", - сказав він.

За інформацією Терехова, пошукову операцію на вулиці Академіка Проскури завершено. Більше тіл загиблих не було знайдено. Співробітники ДСНС разом із комунальниками розібрали завали будинку після ракетного удару російських агресорів. Триває вивезення будівельного сміття від зруйнованих та прилеглих будинків. Також закінчуються роботи із закриття віконних контурів.

Нагадаємо, 23 січня окупанти тричі обстріляли Харків: близько 4:00, близько 7:00 та ввечері близько 22:00. Удари припали по Київському, Салтівському та Холодногірському районам. Внаслідок ранкових ударів загинули десять людей, зокрема дитина. Понад 60 травмовано.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах