Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні

Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні.

Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні. Фото: Харківська обласна прокуратура

Події
18 сiчня 09:38

Близько 22:30 17 січня окупанти завдали двох ударів по Чугуєву. Ворожий боєприпас потрапив до будівлі навчального закладу. Загинула 62-річна жінка, яка працювала оператором котельні. Травми отримали 63-річний чоловік та 45-річна жінка.

Обох госпіталізували, стан середній. Ще одній 82-річній постраждалій допомогу надали на місці, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією начальника слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, 61-річна жінка працювала в шкільній котельні і під час обстрілу була всередині цього приміщення. Ворог атакував близько десятої вечора двома ракетами. Одна з них поцілила в землю біля будівлі, де навчалися молодші класи. Інша - в основний одноповерховий корпус. Постраждали також дві жінки та чоловік. Серед них - шкільний сторож з контузією та місцева мешканка 82-х років з гострою реакцією на стрес. На місці знайшли уламки С-300. 

Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні.Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні. Фото: Харківська обласна прокуратура

Також артилерійські та мінометні удари ворога отримали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Окіп Богодухівського району; Козача Лопань Харківського району; Гатище, Плетенівка Чугуївського району; Сіньківка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Під авіаційними ударами ворога були Федорівка, Вовчанськ Чугуївського району; Табаївка, Піщане Куп'янського району;

Близько 15:00 ворог завдав удару по селу Малий Бурлук Куп'янського району. Внаслідок обстрілу загинула 62-річна жінка. 10-річний хлопець отримав травматичну ампутацію нижньої кінцівки, дитину доправили до лікарні, стан тяжкий. 13-річна дівчина отримала уламкове поранення, постраждалу також доправили до лікарні. Пошкоджено адміністративну будівлю, 6 житлових будинків, господарські споруди.

Близько 13:45 ворог обстріляв Куп'янськ. Пошкоджено газопровід. Без постраждалих.

О 15:00 окупанти керованими авіабомбами вдарили біля села Федорівка Куп'янського району.

Близько 13:00 ворог із артилерії обстріляв Вовчанськ Чугуївського району. Постраждалих немає.

"ЗСУ відбили 6 атаки ворога біля Сіньківки Куп'янського району", - розповів Синєгубов.

За його інформацією, внаслідок бойових дій у Харківській області знеструмлено 15935 абонентів у 64 населених пунктах Ізюмського, Куп'янського, Богодухівського, Харківського та Чугуївського районів. Відновлення електропостачання продовжується.

Протягом доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування понад 11,9 гектара території, знищили 206 ВНП. Розмінування продовжується.

Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні.Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні. Фото: Харківська обласна прокуратура

Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні.Окупанти вдарили по школі у Чугуєві: загинула оператор котельні. Фото: Харківська обласна прокуратура

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах