Під час ракетного удару по Харкову постраждала волонтерка Наталія Попова

Під час ракетного удару по Харкову постраждала волонтерка Наталія Попова.

Під час ракетного удару по Харкову постраждала волонтерка Наталія Попова. Фото: Суспільне

Події
02 сiчня 14:40

Волонтер Наталія Попова внаслідок ударів по Шевченківському району Харкова 2 січня дістала поранення. Вибух стався неподалік її будинку на вулиці Бакуліна.

На своїй Фейсбук-станиці вона розповіла, що під час прильоту встигла вкрити сина у ванній. Сама вона отримала поранення від скла, що розлетілося.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Волонтер повідомила, що знищено мікроавтобус, яким доставлялася волонтерська допомога.

"Ми живі. Малого встигла сховати. Хочу подякувати екстренці за швидке прибуття до допомогу. Склом порізало обличча та вийняли скло з ніг. Від госпіталізації відмовились. Ми втратили все. Волонтерського буса, який пережив усе, теж більше немає. 30 метрів до вирви. Наш ворог, як і раніше, безжальний і б'є по дітях. Ненавидіти сильніше вже неможливо.

Читайте також: З'явилися перші фото наслідків ранкового обстрілу Харкова

Як розповіла волонтерка Суспільному, її рани обробили. Від госпіталізації відмовилася.

"Я почула звук вибуху, я встигла схопити малюка і закинути його у ванну. І коли сюди вже друга ракета прилетіла, мені просто пощастило, я залетіла у ванну з ударною хвилею, з дверима, а він був зачинений простирадлами. І завдяки цьому у нього була лише реакція на стрес, але він цілий. У мене скло під шкірою, по нозі вже підходили, що можливо було, ходити досить важко, але багато пігулок дали від болю, тому зараз добре", - сказала Наталя.

За її словами, вона планує відправити сина до бабусі до іншого міста.

"У мене, на щастя, багато друзів. Вони приїхали забрати мене і малого. Решту заберемо і поїдемо, бо завтра вже робочий день, а малюк поїде завтра вранці до бабусі в інше місто", - сказала волонтер.

"Ми повинні зробити все можливе, щоб підтримати нашу армію: донатити на ЗСУ. Я розумію, що це не останній удар по нашому місту, але має бути один із останніх. Тому що нам просто пощастило", - сказала Наталія Попова.

Нагадаємо, вранці близько 7:30 розпочався ракетний обстріл Шевченківського району Харкова. У поліції говорять про три ракети, четвертий вибух заздалегідь стався через пошкодження газової труби. Понад 40 людей отримали поранення. Одна людина загинула.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах