Вдарили центром, де роздавали їжу: у поліції розповіли подробиці обстрілу Вовчанська

У поліції розповіли подробиці обстрілу Вовчанська.

У поліції розповіли подробиці обстрілу Вовчанська. Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

Події
28 грудня 2023 14:29

Сьогодні, 28 грудня, внаслідок обстрілу Вовчанська загинула жінка. Ще двоє поранено. Росіяни вдарили по центру міста із ГРАДів. Били по місцю, де благодійники годують людей.

Про це повідомив начальник слідчого управління Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вдарили шість разів – ворог цілився у скупчення людей, саме на тому місці біля супермаркету вранці роздавали безкоштовну їжу", - розповів Болвінов.

Старша жінка отримала серйозні поранення. До лікарні машиною її повіз начальник слідчого відділу Владислав Єфаров. Він одним із перших прибув на місце.

У поліції розповіли подробиці обстрілу Вовчанська.У поліції розповіли подробиці обстрілу Вовчанська. Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

"Я був на робочій нараді, коли почався обстріл. В адмінбудівлі здригнулися стіни, і за звуком я зрозумів, що перші прильоти припали до центру міста. Тому одразу поїхав туди", - розповів Владислав Єфаров.

На місці у натовпі люди вже намагалися допомогти пораненій бабусі. Вона ще була у свідомості, і Владислав забрав її у свій автомобіль, до лікарні поїхали разом із жінкою-медиком, що проходить повз.

"На жаль, врятувати жінку ми не встигли, ще дорогою медик помітила відсутність пульсу. А коли доїхали до лікарні – там уже констатували смерть", – каже Владислав.

Легке поранення зазнала ще одна жінка, госпіталізація їй не знадобилася. У лікарні перебуває потерпілий чоловік, він був у тій машині, яка згоріла вщент після ворожого удару. Наразі лікарі надають йому допомогу.

Після обстрілу з ГРАДів росіяни відкрили вогонь із артилерії.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах