Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів у Харківській області за добу

Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів на Харківщині за добу.

Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів на Харківщині за добу. Фото: прокуратура Харківської області

Події
01 листопада 2023 09:37

Протягом минулої доби ворог із артилерії, мінометів з використанням авіації та іншого озброєння масовано обстрілював громадянське населення Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Загалом обстріляно понад 25 населених пунктів області.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні, 1 листопада, близько 8-ї ранку ворог обстріляв Куп'янськ. Попередньо, без постраждалих.

Вчора ввечері, 31 жовтня, близько 23:30, ворог вдарив керованою авіабомбою по селу Подоли Куп'янського району, пошкоджено два приватні будинки. Без постраждалих.

Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів на Харківщині за добу.Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів на Харківщині за добу. Фото: прокуратура Харківської області

У селі Петропавлівка Куп'янського району обстрілом пошкоджено житловий будинок. Загинув чоловік близько 50 років. Поранено та було госпіталізовано жінку 52 років.

У Вовчанську Чугуївського району ворожими обстрілами пошкоджено чотири приватні будинки та будівлі комунального підприємства з благоустрою.

У селі Чернещина Ізюмського району обстрілами пошкоджено два приватні будинки та будівлі сільськогосподарського підприємства.

Також під ударами ворога знаходилися: Куп'янськ-Вузловий, Дворічна, Юрченкове, Уди, Ветеринарне, Курилівка, Кучерівка та інші населені пункти.

Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів на Харківщині за добу.Росіяни обстріляли понад 25 населених пунктів на Харківщині за добу. Фото: прокуратура Харківської області

У селі Велика Камишеваха Ізюмського району близько 13:00 на невідомому вибуховому пристрої у власному дворі підірвався чоловік 60 років. Госпіталізований із пораненням.

Продовжується розмінування. Минулої доби піротехніки ДСНС обстежили майже 16,8 га території та знешкодили 127 вибухонебезпечних предметів.

"На Куп'янському напрямку тривають запеклі бої. За добу наші захисники відбили близько 10 ворожих атак у районах Сіньківки та Іванівки", - розповів Синєгубов.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах