У Харкові два дні проводитимуться контрдиверсійні заходи

У Харкові два дні проводитимуться контрдиверсійні заходи.

У Харкові два дні проводитимуться контрдиверсійні заходи. Фото: СБУ

Події
26 вересня 2023 10:25

26-27 вересня Служба безпеки України проводить на території Харкова комплекс антитерористичних (контрдиверсійних) заходів.

Про це повідомив речник Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Головною метою запланованих заходів є підвищення безпеки мирного населення Харкова, посилення захищеності об'єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп", - розповів Абдула.

За його словами, окрім СБУ у заходах візьмуть участь підрозділи Збройних Сил України, Національної гвардії України, Національної поліції, Державної прикордонної служби України, Військової служби правопорядку, Харківської обласної прокуратури, а також інші органи військового управління та правоохоронні структури. Також буде залучено військову техніку, озброєння та радіотехнічні засоби.

Силовики оглядатимуть окремі території та автомобілі, перевірятимуть документи громадян. Можливе обмеження проходу або проїзду деякими вулицями міста.

СБУ просить громадян мати з собою документи, що засвідчують особу, та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

"Також закликаємо громадян дотримуватися режиму комендантської години, не ігнорувати сигнали тривоги і не допускати несанкціонованого поширення інформації про переміщення, рух або розташування особового складу та військової техніки Збройних Сил України або інших військових формувань", - попередив Абдула.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах