За добу у Харківській області російські війська вбили 1 людину та поранили 9 жителів

 В Харьківскій області обстріляли чотири района -

В Харьківскій області обстріляли чотири района - фото: khar.gp.gov.ua

Події
15 серпня 2023 16:53

Минулої доби у Харківській області російські війська вбили одного та поранили дев'ятьох жителів

За добу, з 14 по 15 серпня, російські війська відкрили вогонь по населених пунктах у Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп'янському районах області.

Глава ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в результаті обстрілу дев'ять осіб, у тому числі дитина, отримали поранення, один громадянин загинув. У селі Подоли поранення отримали жінка (44 роки) та чоловік (51 рік). Їх госпіталювали.

У Козачій Лопані загинув чоловік (у віці 50 років), поранення отримали чоловіки 34, 44 і 68 років та похилого віку жінка (72 роки).
У Бугаївці внаслідок обстрілу пошкоджено три адміністративні будівлі та два житлових будинки, поранення отримали похилого віку жінки (75 і 62 роки) та 14-річний хлопчик.

У селі Чернещина Ізюмського району зруйновано два будинки та електромережу.

Нагадаємо, що під час сьогоднішнього масованого ракетного удару по Україні було знешкоджено 16 крилатих ракет. Зокрема, близько 4:00 ранку 15 серпня російсько-окупаційні війська атакували Україну ракетами з повітря та моря. Загалом було випущено приблизно 28 крилатих ракет різних видів. Росія скинула чотири крилаті ракети Х-22 з шести літаків дальньої авіації Ту-22М3 та 20 крилатих ракет Х-20 Х-101/Х-555 з 11 стратегічних літаків.

Артобстріл міста Куп'янськ в ніч на 14 серпня -Артобстріл міста Куп'янськ в ніч на 14 серпня - фото: джерело khar.gp.gov.ua

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах