На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала сім'я з трьома дітьми

На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала родина із трьома дітьми.

На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала родина із трьома дітьми. Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

Події
02 червня 2023 20:44

Вдень 2 червня поблизу сіл Морозова Долина та Лемищині у Богодухівському районі Харківської області підірвався автомобіль, у якому їхала родина із трьома дітьми. 37-річна жінка загинула на місці, за життя дітей борються медики.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Важкі поранення отримали дві дівчинки 12 і 15 років і 12-річний хлопчик. Усіх поранених госпіталізовано, зараз медики борються за їхнє життя", — написав Синегубов.

За інформацією начальника слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергія Болвінова, в автомобілі ґрунтовою дорогою їхала ціла родина – чоловік із дружиною та троє дітей.

На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала родина із трьома дітьми.На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала родина із трьома дітьми. Фото: facebook.com/Сергій Болвінов

"Біля греблі машина наїхала на міну, 37-річна жінка померла одразу, решта родини у лікарні. За попередніми даними, люди прямували на цвинтар, щоб прибрати біля могил родичів. Постраждалі діти та їх батько – у тяжкому стані в районній лікарні. На місці вибуху сталася пожежа і слідом вибухи пішли далі, по всьому мінному полю. Цей страшний випадок - чергове підтвердження того, наскільки небезпечно зараз пересуватися неперевіреними ґрунтовими дорогами, лісовими стежками. Ворог мінував і підходи до води, і до цвинтарів. Тому ще раз закликаю кожного - бережіть своє життя та життя дітей. Відпочинок на природі та прибирання кладовищ у тих місцях, де проходили бойові дії, - поки що смертельно небезпечне", - розповів він.

На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала родина із трьома дітьми.На Харківщині підірвався автомобіль, в якому їхала родина із трьома дітьми. Фото: прокуратура Харківської області

Голова Золочівської ОТГ Віктор Коваленко розповів Суспільному, що діти отримали першу медичну допомогу у лікарні у Золочівській громаді.

"Двох дітей відвезли до обласного опікового центру, у них 80% опіків тіла. Старшу дівчинку направили до обласної дитячої лікарні, бо в неї не тяжкі поранення. Чоловіка направили до обласного шпиталю, він військовий, батько двох дітей: приїхав у відпустку. На жаль, мама дітей загинула. Разом зі своїми двома дітьми подружжя везло 12-річну племінницю", - розповів Коваленко.

За його словами, машина підірвалася на ґрунтовій дорозі, якою ніхто не їздив. Сім'я проживала у селі Видродженівському.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах