Перевіряють документи, проїзд обмежено: 9 травня у Харкові СБУ проводить контрдиверсійні заходи

9 травня у Харкові СБУ проводить контрдиверсійні заходи.

9 травня у Харкові СБУ проводить контрдиверсійні заходи. Фото архівне

Події
09 травня 2023 08:51

Сьогодні, 9 травня, на території одного із районів Харкова Служба безпеки України проводитиме контрдиверсійні заходи.

Під час контрдиверсійних заходів можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста, перевірка документів громадян, огляд автомобільного транспорту. Про це повідомив речник Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім СБУ, до перевірок залучено органи військового управління та інші правоохоронні структури. Буде задіяна військова техніка, озброєння та радіотехнічні засоби.

"Метою запланованих заходів є підвищення безпеки мирного населення Харкова, посилення захищеності об'єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп. СБУ просить громадян з розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, які засвідчують особу, дотримуватись режиму комендантської години", - повідомили в СБУ.

Також громадян просять бути пильними.

"Якщо ви побачили підозрілих осіб і транспортні засоби, якими вони пересуваються, предмети, які вони залишають, або ви володієте інформацією про сховища зі зброєю, одягом, засобами зв'язку або іншими предметами, негайно телефонуйте, фотографуйте і надсилайте на номер цілодобової "гарячої лінії" Управління СБУ в Харківської області у WhatsApp 098-87-114-57 або на стаціонарний номер (057) 700-16-61", - попередили у СБУ.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах