Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл

Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл.

Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл. Фото архівне

Події
14 квiтня 2023 09:19

Під час обстрілу смт Дворічна Куп'янського району поранено 47-річного волонтера, який допомагав евакуювати населення. Госпіталізований у тяжкому стані. Наразі медики борються за його життя.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, росіяни з РСЗВ "Град" обстріляли село Кучерівка Куп'янського району. Пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Поранення отримали троє чоловіків – 50-ти, 51-го та 23-х років. Як розповіли у прокуратурі, внаслідок обстрілу спалахнув трактор із причепом. Поранені - водій трактора та пасажири причепа.

Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл фото 1Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл фото 1

Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл фото 2 1Допомагав евакуювати людей: на Харківщині важко поранено волонтера, який потрапив під обстріл фото 2

Загалом, за інформацією Синєгубова, минулої доби, 13 квітня, ворог обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Зокрема, під вогнем оккупантів були Уди, Козача Лопань, Стариця, Дворічна, Табаївка та інші населені пункти.

«В області залишається високою мінна небезпека. Учора біля села Лук'янці Харківського району на невідомому вибуховому предметі вибухнув тракторист. 28-річний чоловік отримав поранення та був госпіталізований. Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби знешкоджено 132 вибухонебезпечні предмети», - додав Синєгубов.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах