Харків став лідером у рейтингу українських міст

Харків став лідером у рейтингу українських міст - фото: Українська правда

Харків став лідером у рейтингу українських міст - фото: Українська правда

Події
28 сiчня 2023 11:34

В Україні продовжується голосування за найпривабливіше місто України у 2023 році. У рамках всеукраїнського конкурсу "Місто України. Національний вибір - 2023" українці визначають місто, яке вони вважають найзначнішим, найкрасивішим та найбільш символічним. Харків зараз на першому місці у всеукраїнському конкурсі-проєкті "Місто України – національний вибір 2023".
 
Серед 50 міст другий тиждень поспіль лідирує Харків. Місто набрало під кінець робочого тижня майже 16 000 голосів. На другому місці Запоріжжя - у нього майже 15 тисяч голосів.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Харків став лідером у рейтингу українських міст - фото: Місто України. Національний вибірХарків став лідером у рейтингу українських міст - фото: Місто України. Національний вибір

За умовами конкурсу, голосувати за Харків, як і за будь-яке інше місто зі списку, можна щодня, у будь-який зручний час. Для цього потрібно зайти на сайт "Місто України. Національний вибір" та натиснути на кнопку "голосувати" навпроти обраного міста. Також можна проголосувати, перейшовши на сторінку улюбленого міста. Голосування зараховується щодня лише з однієї IP-адреси.

Голосування триватиме до кінця 2023 року. Фінальний день і підбиття підсумків – 31 грудня 2023 року о 12:00 за київським часом. 

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах