До "Фельдман Екопарку" повертають тварин з евакуації

До "Фельдман Екопарку" повертають тварин з евакуації - фото: dengi.informator.ua

До "Фельдман Екопарку" повертають тварин з евакуації - фото: dengi.informator.ua

Події
26 сiчня 2023 15:47

До "Фельдман Екопарку" почали повертати тварин, які перебували в евакуації. Наразі додому повернулася частина копитних. Інших тварин планують перевезти у найближчі два місяці.

Про це повідомив власник екопарку Олександр Фельдман.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Тварин ми почали потрохи перевозити. Частину копитних тварин вже перевезли. Думаю, за лютий-березень наших тварин почнемо збирати з усієї України, з усіх тих місць, де люди виручали, утримували їх, зберігали, і вони там пробули, скажімо так, у гостях. А тепер хочемо повернути їх усіх додому. Дуже за ними сумуємо, — сказав Фельдман.

Зараз в екопарку почалися відновлювальні роботи, триває розмінування. З екопарку вивозять сміття, у тому числі те, що лишилося від розбитих вольєрів та інших будівель. Проводити роботи допомагають волонтери.

- Практично на 80% зруйновані будівлі будуть вивезені. Ми намагаємося до кінця березня підготуватися вже до капітального будівництва. Йдуть роботи. Працюють архітектори, люди заготовляють будівельні матеріали. Ми готуємося до сезону у повний ріст. Ми впевнені у нашій перемозі. Ми не очікуємо ніякого завершення війни — ми починаємо працювати, — розповів Олександр Фельдман.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах