Терор мирного населення: ворог знову обстріляв Харківську область

Терор мирного населення: ворог знову обстріляв Харківську область.

Терор мирного населення: ворог знову обстріляв Харківську область. Фото: t.me/synegubov

Події
17 сiчня 2023 09:16

Російські військові продовжують завдавати ударів по прикордонних територіях Харківської області. В результаті обстрілів було пошкоджено 19 будинків, двоє цивільних отримали поранення. Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За добу з 16 на 17 січня ураження зазнали Купʼянський, Чугуївський та Харківський райони. Загалом, ворог пошкодив 19 приватних домоволодінь, двоє людей постраждали. 

– Минулої доби ворог продовжував терор мирного населення прифронтових населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області, – інформує Олег Синєгубов.

У Купʼянську російські окупанти пошкодили 2 багатоквартирних будинки та 7 приватних. Постраждали 41-річний чоловік та жінка 65 років.

У місті Вовчанськ зазнала руйнувань будівля Центральної районної лікарні, 7 приватних домівок було пошкоджено. Ворог завдав шкоди трьом приватним домоволодінням та об'єкту цивільної промисловості у смт Білий Колодязь Вовчанської громади.

Терор мирного населення: ворог знову обстріляв Харківську область.Терор мирного населення: ворог знову обстріляв Харківську область. Фото: t.me/synegubov

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах