Зрубав дуби та погрожував поліцейським: на Харківщині судитимуть "чорного лісоруба"

На Харківщині судитимуть "чорного лісоруба"

На Харківщині судитимуть "чорного лісоруба" - фото: t.me/police_kh_region

Події
20 грудня 2022 16:08

Слідчі повідомили про підозру у скоєнні одразу двох злочинів мешканцю селища Солоницівка. Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

10 квітня минулого року 26-річний чоловік у лісових насадженнях Дергачівського лісництва бензопилою спиляв 13 сухостійних дерев породи дуб і клен, розпиляв на колоди та завантажив до автомобіля «УАЗ». Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Харківської області.

Під час перевезення деревини чоловіка зупинили правоохоронці та майстри лісу. Проте чоловік почав погрожувати підпалити автомобіль з деревиною.

Последние оперативные новости Харькова в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Порушник накинувся на 34-річного представника лісової науково-дослідної станції, висловлювався нецензурною лайкою у його адресу та декілька разів розпилив у обличчя вміст газового балончика.

Чоловік лаявся, погрожував фізичною розправою та висловлював погрози вбивством представника державного підприємства. Внаслідок події потерпілий отримав опіки очей, обличчя, шиї, дихальних шляхів.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах