MONATIK і Євгеній Кошовий відвідали Харків

Харків відвідали MONATIK і Євгеній Кошевий - фото

Харків відвідали MONATIK і Євгеній Кошевий - фото

Події
08 грудня 2022 21:49

8-го грудня до Харкова приїхали зіркові гості, співаки MONATIK і PianoBoy та гуморист Євгеній Кошовий. Чоловіки відвідали дітей з деокупованих територій, які на цей час проживають у гуртожитках. 

– Діти були в захваті. Малеча яка зараз проживає у гуртожитках з деокупованих територій, - пише у своєму Інстаграм, керівниця благодійного фонду «Незламний Харків», Марія Зайцева

Для діток влаштували свято з різноманітними інтерактивами. Малеча грала в ігри один з одним, малювала і розважалася. Під кінець заходу їх відвідали Monatik, PianoBoy та Євгеній Кошовий. Вони подарували подарунки і поспілкувалися з маленькими пошановувачами. 

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Ми просто приїхали поздороватись, сказати, що все буде Україна, - сказав гуморист.

Великі зірки не вперше приїздять підтримувати малечу. До діток, декілька місяців тому, приїздив гуморист Юрій Ткач, усім знайомий як "Юрчик" з відомого комедійного ситкому. У той раз, задля організації розважального заходу такого масштабу, обʼєдналися 13 благодійних фондів.

Перед проведенням дитячих свят було здійснено ретельну перевірку щодо заходів безпеки та наявності укриттів для відвідувачів в споруді у разі отримання сигналу "Повітряна тривога".

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах