Викладач із Харкова став «Учителем року – 2022»

Викладач із Харкова став «Вчителем року – 2022».

Викладач із Харкова став «Вчителем року – 2022». Фото: Харківська міськрада

Події
28 листопада 2022 14:27

Вчитель біології Харківської гімназії №47 Андрій Самойлов став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2022».

Про це повідомила прес-служба Харківської міської ради.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Департаменту освіти, Андрій Самойлов став найкращим у номінації «Біологія» за результатами міського конкурсу «Учитель року – 2022», що завершився в лютому напередодні війни, і представляв Харків на Всеукраїнському конкурсі як переможець обласного етапу.

«Андрій Михайлович – відмінник освіти України, молодий талановитий педагог із інноваційним мисленням, викладає у гімназії 12 років, а до цього працював у Харківському національному університеті імені В.М. Каразіна. Високий рівень професійних знань та компетентність вчителя стали запорукою успішності його учнів», - розповіли у департаменті.

Так, торік із 15 його вихованців, які складали іспит з біології під час ЗНО, усі набрали не менше 180 балів, а четверо випускників отримали 200 балів. Крім того, його учні – багаторазові переможці Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. А у 2014 році його учениця здобула бронзову медаль Міжнародної олімпіади з біології.

Наразі Андрій Самойлов та команда Харківської гімназії №47 перебувають у Сполучених Штатах Америки у місті Тайтусвілл. Там вони вже мали нагоду спостерігати за відльотом ракети на мисі Канаверал у рамках програми шкільних космічних експериментів SSEP (Student Spaceflight Experiments Program).

Викладач із Харкова став «Учителем року – 2022» фото 1Викладач із Харкова став «Учителем року – 2022» фото 1

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах