"Укрпошта" доставлятиме дублікати документів, замовлені в "Дії"

"Укрпошта" доставлятиме дублікати документів, замовлені в "Дії".

"Укрпошта" доставлятиме дублікати документів, замовлені в "Дії". Фото: np.pl.ua

Події
17 вересня 2022 14:54

З початку повномасштабного вторгнення армії РФ тисячі українці втратили свої документи. Звісно, документи можна відновити протягом кількох тижнів, однак не всі можуть зробити це в органах ДРАЦС.

Про те, що українці можуть замовити виготовлення дублікатів в "Дії" та отримати за допомогою "Укрпошти", повідомляє видання ІТС.

Для повторної видачі доступні наступні документи:

  • свідоцтво про народження;
  • свідоцтво про зміну імені;
  • свідоцтво про смерть;
  • свідоцтво шлюб;
  • свідоцтво про розірвання шлюбу.

Крім того, онлайн можна замовити витяг з Реєстру про державну реєстрацію народження, смерті, зміни імені, шлюбу (укладання та розірвання).

Повторно замовити свідоцтво чи витяг можна не лише для себе, а й для найближчих родичів. Для цього необхідно лише додати скан-копії документів, що підтверджують родинні стосунки.

Щоб скористатися доставленням дублікатів документів від "Укрпошти", необхідно на порталі "Дія" обрати відповідний спосіб доставлення документів за адресою або до найближчого відділення. Доставлення здійснюється за тарифом "Укрпошта Документи".

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що "Укрпошта" продовжує випуск продукції на військову тематику - цього разу в планах випуск символічного маркованого конверта "Ласкаво просимо до пекла". Його додали до колекції у зв’язку з успішним контрнаступом ЗСУ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах