Гауляйтери Куп'янська та Ізюма втекли до Росії

Гауляйтери Куп'янська та Ізюма втекли до Росії.

Гауляйтери Куп'янська та Ізюма втекли до Росії. Фото: https://2day.kh.ua

Події
15 вересня 2022 11:38

"Голова військово-цивільної адміністрації Харківської області" Віталій Ганчев та "голова військово-цивільної адміністрації Ізюмського району" Владислав Соколов "евакуювалися" до Білгородської області.

Колаборанти засвітилися в "пунктах тимчасового розміщення людей" у Білгородській області, організованих на залізничному вокзалі та у пункті пропуску у Шебекіно (неподалік кордону). Фото з Віталієм Ганчевим та Владиславом Соколовим опублікували губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков та секретар генеральної ради "Єдиної Росії" Андрій Турчак, пише Kharkiv Today.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Увечері 13 вересня депутат Держдуми Росії Артем Туров, який займався захопленою частиною Харківщини, повідомив, що за останні дні через пункти тимчасового розміщення біженців пройшли понад 20 000 осіб.

Перед контрнаступом ЗСУ галуяйтер Віталій Ганчев мав намір депортувати мешканців окупованої частини Харківщини. Згодом колаборант переніс "столицю" з Куп'янська до Вовчанська, але вона втрималася трохи більше доби. 12 вересня у Вовчанську майорів український прапор.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах