Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші

Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші.

Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші. Фото: t.me/verkhovnaradaukrainy

Події
07 вересня 2022 09:28

В Україну вже приїхали "Народні Байрактари", на які українці зібрали понад 6 мільйонів гривень. Виробники були вражені згуртованістю нашого народу та віддали "пташок" безкоштовно. Тепер вони будуть служити українській армії під доволі цікавими іменами.

Байрактари мають незвичайний дизайн. Їхнє фото показав у своєму Telegram-каналі телеведучий та волонтер Сергій Притула.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, на кожен із трьох бортів нанесли наліпки зі словами “Народний Байрактар” та малюнок спеціального орнаменту вишивки, який розробила львівська майстриня. У Міністерстві оборони України дозволили публікувати відео роботи цих байрактарів, які будуть спеціально марковані у повідомленнях.

"Народним Байрактарам" навіть дали бойові імена: Ковінька, Халепа та Трясця. Вони "доєднаються" до ЗСУ і будуть охороняти нашу землю від ворога.

Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші.Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші. Фото: t.me/verkhovnaradaukrainy

Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші.Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші. Фото: t.me/verkhovnaradaukrainy

Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші.Як виглядають "Народні Байрактари", на які українці збирали гроші. Фото: t.me/serhiyprytula

- На цьому закінчується одна неймовірна історія про те, як український народ та наші закордонні друзі мобілізували зусилля і за три дні зібрали фантастичну суму на ці три Байрактари, - написав Сергій Притула.

Волонтер подякував усім, хто фінансово та інформаційно долучився до благодійного збору на зброю. Притула повідомив, що разом з українцями буде продовжувати допомогати нашим захисникам.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у вівторок, 6 вересня, стало відомо, що українська армія знищила два ворожі безпілотні літальні розвідники типу "Орлан-10" в районі звільненого Високопілля. Окрім цього силами української ППО було знищено ворожий гелікоптер Ка-52. ЗСУ продовжували наносити удари по інших скупченнях російської техніки на півдні України. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах