Харківські школярі отримають мобільні пристрої для дистанційного навчання

Харківські школярі отримають мобільні пристрої для дистанційного навчання

Харківські школярі отримають мобільні пристрої для дистанційного навчання Ілюстрація: Justdial

Події
18 серпня 2022 20:11

Польща надасть Харкову теплообладнання та пристрої дистанційного навчання.

Про це йшлося 18 серпня під час зустрічі міського голови Ігоря Терехова із головою Канцелярії Прем'єр-міністра Польщі Міхалом Дворчиком, повідомляє прес-служба мерії.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У рамках зустрічі обговорили підготовку до нового навчального року, що у Харкові стартує онлайн. Зокрема, Міхал Дворчик зазначив, що Польща допоможе з підготовкою та передасть харківським школярам мобільні пристрої, необхідні для дистанційного навчання.

Харківські школярі отримають мобільні пристрої для дистанційного навчанняХарківські школярі отримають мобільні пристрої для дистанційного навчання Фото: Харківська міськрада

У рамках зустрічі Ігор Терехов висловив подяку всьому польському народу за надану Україні підтримку та розповів про поточну ситуацію у Харкові. За його словами, для Харкова — міста, яке щодня зазнає обстрілів з боку Росії, ця війна стала найскладнішим випробуванням, впоратися з яким можна тільки всім разом.

Також мер розповів, що ворог цілеспрямовано знищує систему теплопостачання. Тому, щоб харків'яни не замерзли взимку, місту необхідні генератори, модульні котельні, а також запас трубопроводів для виконання ремонтних робіт. Крім того, потрібно підготувати набір медикаментів від застудних захворювань.

«Росія, як ніколи, озлоблена. Вона збільшила інтенсивність обстрілів. Але Харків – це місто-герой і ми однозначно не здамо свої позиції. Дякую вам за візит. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу», — наголосив мер Харкова.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах