У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу»

У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу».

У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу». Фото: поліція Харківської області

Події
06 серпня 2022 21:27

Дві харків'янки, які відкрито висловлювали підтримку діям окупантів, постануть перед судом.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник слідчого управління ГУНП України у Харківській області Сергій Болвінов.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканці Харкова у соціальних мережах "Однокласники" та "Чатрулетка" виправдовували та підтримували збройну агресію Росії проти України.

У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу».У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу». Фото: поліція Харківської області

"Якщо думаєте, що поліції та СБ України більше зайнятися нічим, як тільки жінок за такі злочини притягувати до кримінальної відповідальності, то нагадаю, що війна триває не лише на полі бою. Бої ведуться і в інформаційному просторі. У ньому кожен із нас є воїном на боці правди, справедливості та свободи, – сказав Болвінов. – Доносити дійсність до кожного зомбованого – справа, звісно, не вдячна, але викорінювати таких людей із власного інформаційного простору необхідно. Ті рідкісні, що навіть після 24.02.22 не зрозуміли, що це за гнилизна така "російський світ" і підтримують його, повинні нести сувору відповідальність"

Слідчі направили до суду два кримінальні провадження за ст. 111-1 Кримінального Кодексу України (колабораційна діяльність).

У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу».У Харкові судитимуть двох шанувальниць «російського світу». Фото: поліція Харківської області

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах