Укрпошта показала нову марку "Українська Мрія"

Укрпошта показала нову марку "Українська Мрія".

Укрпошта показала нову марку "Українська Мрія". Фото: Укрпошта

Події
25 червня 2022 12:01

Укрпошта продовжує традицію випуску культових марок. Цього разу випустили марку "Мрія" із літаком АН-225, який російські війська знищили у Гостомелі.

Про те, що марка "Українська мрія" вийде 28 червня, повідомив генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський. Також неї вийде конверт та листівка. 

За його словами, цей випуск дуже особливий для нас, адже він уособлює українську незламність. Росіянам вдалося знищити найбільший літак у світі, наше творіння але їм не вдасться знищити нашу справжню мрію і прагнення до свободи.

Ескіз нової марки належить 11-річній Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області. На її малюнку зображено, як найбільше повітряне судно летить до зірок та прикрашене рожевими квітами. Саме ця її робота стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій "Що для мене Україна?", який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України. Поштова марка з "Мрією" задумувалася ще до війни.

Тираж марки "Українська мрія" 3 мільйони. Придбати її можна буде у відділення Укрпошти або в онлайн-магазинах.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що "Укрпошта" оголосила результати голосування за ескіз до марки "Доброго вечора, ми з України!". Більшість голосів віддали за роботу з трактором, який тягне танк російських окупантів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах