"Може бути битва за Харків", — Арестович

"Може бути битва за Харків", — Арестович.

"Може бути битва за Харків", — Арестович. Фото: antikor.com.ua

Події
21 червня 2022 10:16

Російська армія може почати наступ у бік Харкова вже на цьому тижні. Угрупповання військ знаходиться на півдні Бєлгородської області.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі "Фейгин Live" 20 червня.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Це угруповання на півдні Бєлгородської області, не виключено, що рухатиметься цього тижня і направиться у бік Харкова. Цього ми точно не знаємо, але виключати не можна, оскільки вона досягла стадії операційної готовності. Противник сьогодні намагався рухатися, умовно кажучи, на Старий Салтів, на Руську Лозову, і б'є по Харкову упродовж дня, доби, і вчора бив різними засобами", — сказав Олексій Арестович.

За його словами, Харків є "класичним прифронтовим містом".

"Ще раз наполегливо закликаю харків’ян, які і без мене це все добре знають, тим не менш, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, йти в укриття одразу, берегти дітей, а краще — вивезти дітей звідти. Дітей, літніх людей, — закликав радник голови ОП. — Боюсь, надовго ця історія з обстрілами Харкова".

"І президент сказав, можуть бути складнощі в районі Харкова для нас, битва може бути за Харків. Я упевнений, ще раз наголошу, що Харків їм не взяти, вони, напевно, і не намагатимуться особливо, але вогонь артилерії та ракетних військ вестиметься, і це вкрай небезпечно для мирних жителів. Відповідно, їм варто дослухатися до рекомендацій військової адміністрації, я б, чесно кажучи, забирав дітей з Харкова", — сказав Олексій Арестович.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах