В "Укрпошті" розповіли деталі випуску нової марки 23 травня

В "Укрпошті" розповіли деталі випуску нової марки 23 травня.

В "Укрпошті" розповіли деталі випуску нової марки 23 травня. Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
22 травня 2022 21:50

Вже завтра "Укрпошта" випустить чергову марку із серії з "русским военным кораблем".  Ця подія буде приурочена до Дня морської піхоти України та 40-го дня з дати затоплення російського крейсера "Москва".

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що ця марка буде продаватися з 23 травня у більш ніж 1 500 відділеннях "Укрпошти" в обласних та районних центрах. Крім цього 1,5 мільйона марок буде продаватися у інтернеті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, як і обіцяв, розповів усі деталі випуску нової марки.

Так, завтра з ранку і до 14:00 по всій Україні будуть проведені зустрічі з почесними гостями у рамках запуску марки. Враховуючи заходи безпеки, деталі заходів та їхнє місце публічно не розголошується завчасно

Марку  "Русский военный корабль - ВСЕ" почнуть продавати у відділеннях з 14:00. Щоб усі бажаючі змогли купити марку, "Укрпошта" встановила ліміт: 2 блоки по 3 марки на клієнта. В селах цю марку почнуть продавати пізніше. Лише на перший тиждень "Укрпошта" відправляє у відділення 1 мільйон марок. Ще 1 мільйон орієнтовно нададуть 27 травня.

Ще 1,5 мільйона марок та тематичні майки, світшоти та магніти будуть продаватись на 6 інтернет-майданчиках - чотирьої українських (продаж з 24 травня) та двох міжнародних (з 25-27 травня). Назви та посилання Смілянський опублікує ввечері 23 травня.

- Ми зробили все, щоб врахувати уроки минулих продажів тож бажаю всім приємних покупок! А я завтра сподіваюсь побачити багатьох з Вас в Києві! - написав генеральний директор "Укрпошти".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах