Інноваційна комплексна діагностика організму тепер доступна в Україні

Інноваційна комплексна діагностика організму наразі доступна в Україні.

Інноваційна комплексна діагностика організму наразі доступна в Україні. Фото: medeus.com.ua

Події
13 травня 2022 17:36

Увага! Не займайтеся самолікуванням та не відкладайте візит до лікаря, якщо ви відчули тривожні симптоми. Довіряйте своє здоров'я лише дипломованим медичним фахівцям.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проходити комплексну діагностику всього організму рекомендують усім без винятку, причому людям у віці чи з хронічними захворюваннями, як і тим, хто входить до груп ризику, перевіряти організм рекомендують частіше — мінімум раз на рік. Робити це потрібно, навіть якщо немає специфічних чи взагалі будь-яких явних симптомів.

Як відбувається обстеження всього організму?

Зазвичай комплексна діагностика має на увазі кілька етапів — візит до терапевта, здавання низки аналізів та проходження апаратних досліджень, на підставі яких формується детальна картина того, що відбувається в організмі. Перелік процедур та аналізів може бути різним та розширюватися залежно від індивідуальної ситуації пацієнта.

Зазвичай до програм обстеження входять:

  • аналізи, включаючи гормони, онкомаркери (опціонально) тощо
  • перевірка щитовидної залози
  • перевірка серця та судинної системи
  • перевірка ШКТ, печінки, підшлункової
  • перевірка сечостатевої системи, нирок

Конкретний перелік процедур може бути розширений або акцентований на якомусь окремому напрямку залежно від побажань пацієнта чи медичної потреби.

Є й інші підходи у дослідженнях, наприклад, інноваційна діагностика всього організму за методиками квантової медицини. Перший центр, який запропонував таку послугу в Україні, знаходиться у Києві — це Medeus. За заявою фахівців клініки "Медеус", інноваційна діагностика організму проводиться протягом 1 години.

За допомогою апаратів квантової медицини проводять інші процедури. Наприклад, займаються відновленням імунітету. Докладніше про це читайте тут.

Навіщо проходити комплексне обстеження?

Мета обстеження — перевірити роботу всіх систем організму, знайти «слабкі» місця та наявні недуги, скласти план лікування або профілактичних рекомендацій.

Іноді буває, що людина починає погано спати, більше втомлюватися, у неї падає тонус, з'являються неспецифічні симптоми незрозумілих хвороб, або людина починає частіше хворіти. Це може бути сигналом, що щось перестало працювати, як треба.

Майже всі ми входимо в одну або кілька груп ризику — через генетику, коли підвищується ризик розвитку тих чи інших хвороб, через погану екологію, небезпечні умови праці, через перенесені або хронічні захворювання. Обстеження дозволять утримувати ситуацію під контролем, вчасно визначаючи відхилення від норми.

Докладніше дізнатися про послуги клініки «Медеус» ви можете на офіційному сайті організації, а з анкетами лікарів ознайомитись тут.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах