«Харківзеленбуд» надішле пенсіонерці з заходу України, яка вислала дерева, саджанці квітів

«Харківзеленбуд» надішле пенсіонерці з заходу України, яка вислала дерева, саджанці квітів.

«Харківзеленбуд» надішле пенсіонерці з заходу України, яка вислала дерева, саджанці квітів. Фото: facebook.com/kharkovgovernment

Події
09 квiтня 2022 15:00

На знак вдячності СКП «Харківзеленбуд» надішле саджанці квітів Надії Крупенич — жінці з міста Бурштин (Івано-Франківська область), від якої до Харкова надійшла посилка з саджанцями фруктових дерев та гібіскусами.

Про це повідомили у Харківській міській раді.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У телефонній розмові, яка відбулася 9 квітня, співробітники підприємства подякували жінці за подарунок та зазначили, що отримані саджанці найближчим часом обов’язково висадять у центрі міста. Крім того, домовилися, що восени обміняються з нею саджанцями фруктових дерев.

«Наші співробітники подбають про ваші саджанці, і ми обов’язково висадимо їх у центрі міста як символ єднання нашої країни. Це дуже підтримує наших співробітників та жителів міста. А зараз на знак вдячності та поваги ми надішлемо вам саджанці квітів», - звернувся до жінки прес-секретар СКП «Харківзеленбуд» Олексій Комяков.

Надія Крупенич відповіла, що у такий спосіб хотіла подарувати людям частинку радості, бо розуміє, наскільки харків’янам зараз важко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах