Звірства росіян в Гусарівці під Харковом: знайдені тіла закатованого фельдшера та вбитої родини (фото 18+)

Звірства росіян в Гусарівці під Харковом: знайдені тіла закатованого фельдшера та вбитої родини.

Звірства росіян в Гусарівці під Харковом: знайдені тіла закатованого фельдшера та вбитої родини. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
08 квiтня 2022 12:25

З'явилася нова інформація щодо звірств російської армії в селі Гусарівка Харківської області.

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, після звільнення Гусарівки від російських загарбників 7 квітня в підвалі одного із будинків знайдено спалені частини тіл трьох людей. За даними Антона Геращенка, одне з тіл - дитяче. На трупах виявлені сліди катувань.  За словами власника будинку, на території його двору тривалий час знаходилася комендатура окупантів, які забороняли заходити до дому та казали, що там перебувають полонені.

"Крім того, біля одного із приміщень сільськогосподарського товариства у с. Гусарівка виявлено тіло чоловіка, який працював фельдшером у лікарні, - розповів радник голови МВС. - Під час огляду його трупа виявлено синці на тілі та обличчі, що свідчить про звірячі тортури з боку окупантів. Руки чоловіка були зв'язані за спиною. В області грудної клітки чоловіка виявлено кульове поранення.

Крім того, на автодорозі біля села Гусарівка виявлено легковий автомобіль, у салоні якого перебували три трупи (чоловік, дружина та їхня трирічна дитина). Причиною смерті стала вибухова травма внаслідок артилерійських обстрілів.

В ході опитування місцевих жителів села Гусарівка встановлено, що нині безвісти зникли шість місцевих жителів (чоловіків), доля яких невідома, зі слів, начебто перебували в полоні, закатовані. Під час окупації населеного пункту військовослужбовці Російської Федерації поводилися зухвало та цинічно, грабували майно мешканців села, забороняли виходити зі своїх будинків. Російські мародери забирали їх транспортні засоби".

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах