"На роль гауляйтера Харкова Росія готує екс-депутата від «Партії регіонів»", — Мустафа Найєм

На роль гауляйтера Харкова Росія готує екс-депутата від "Патртії регіонів".

На роль гауляйтера Харкова Росія готує екс-депутата від "Патртії регіонів". Фото: gordonua.com

Події
06 квiтня 2022 12:16

Росія готує екс-депутата від "Патртії регіонів" Дмитра Святаша на роль гауляйтера Харкова. Його вже привезли до Білгорода.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Хороші люди кажуть, що у Кремлі вже навіть підготували кандидатуру майбутнього гауляйтера Харкова, - розповів Мустафа Найєм. - Якщо пам'ятаєте, був такий Дмитро Святаш – депутат-регіонал та довірена особа Віктора Януковича на виборах 2004 року.

Два роки тому Святаш разом із усією своєю сім'єю втік до Росії та став учасником програми «Співвітчизник» як «колишній громадянин СРСР, який бажає повернутися до Росії».

Але втік він не з любові до Мавзолею, а зі страху перед Лук'янівським СІЗО. Тому що напередодні «еміграції» регіонала оголосили у розшук за шахрайство та заволодіння 1,1 млрд грн Укрсиббанку.

Так от, зараз «співвітчизник» Святаш сидить у Білгороді, обдзвонює своїх товаришів та подільників та пропонує їм посади у своїй майбутній адміністрації у Харкові.

Ну, по-перше, х..й ви Харків візьмете.

А по-друге, не знаю, що собі думає товариш Святаш, але обсмикніть хтось цього гіві-моторолу і нагадайте, що всі перші діячі ЛНДР ДНР теж мріяли про велику політичну кар'єру, але закінчили всі однаково – у закритих трунах. Або від рук наших спецслужб, - які вже знають про амбіції цього злочинця, або внаслідок внутрішньої війни з такими самими злочинцями і мародерами".

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах