Частину тварин з Екопарку евакуювали до зоопарку в Харкові

Частину тварин з Екопарку евакуювали до зоопарку в Харкові.

Частину тварин з Екопарку евакуювали до зоопарку в Харкові. Фото: facebook.com/FeldmanEcopark

Події
22 березня 2022 12:47

З харківського Екопарку вдалося евакуювати частину тварин. Шимпанзе передали до міського зоопарку, а альпак відвезуть під Полтаву.

Про це повідомили в екопарку.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Сьогодні у нас є для вас хороші новини! Нашим співробітникам та волонтерам вдалося евакуювати з Екопарку чотирьох орангутанів – Васю, Кузю, Мессі та Поночку, дев'ять шимпанзе, а також 22 альпаки.
Тепер всі людиноподібні мавпи, що залишалися на території Фельдман Екопарк – їх зимовий вольєр був розбомблений кілька днів тому – перебувають у безпечнішому місці. Їх прийняли у Харківському зоопарку, за що ми глибоко вдячні. Альпаки поки що знаходяться вдома у засновника Екопарку, а за кілька днів ми їх вивеземо до Екопарку Ковалівка під Полтавою.

Величезне спасибі нашим співробітникам і волонтерам, які не побоялися приїхати і врятувати тварин з-під обстрілів, нашим колегам, які погодилися дати притулок, а також великій кількості наших друзів, які надали нам фінансову допомогу і тим самим уможливили рятувальну операцію! Евакуація тварин Екопарку, які опинилися на лінії вогню, обов'язково продовжуватиметься, адже кожна жива істота має право на життя", - розповіли в Екопарку.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах