У Вовчанську окупанти намагаються зробити мером уголовника

У Вовчанську окупанти намагаються зробити мером уголовника. Фото: Труха

У Вовчанську окупанти намагаються зробити мером уголовника. Фото: Труха

Події
22 березня 2022 11:17

У Вовчанську Харківської області окупанти намагаються змінити владу.

Про це повідомив вовчанський громадський діяч Максим Тележний.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Шановні жителі міста Вовчанськ та району,  - написав Максим Тележний. - Сьогодні вранці на площі кримінально-сепаратистська банда разом із окупантами планує влаштувати провокацію.

Разом із роздачею "гуманітарки", всім відомий кримінальний діяч Дмитро Чигринов, на прізвисько Чиж планує провести збір підписів у відставку міського голови Степанця та призначити себе на його місце.
Також, за його словами, він збирається підняти російський прапор.

Можливо буде російське телебачення, яке зніматиме картинку для пропагандистських сюжетів.
Донесіть цю інформацію до ваших знайомих та родичів, особливо літніх.

Окупанти руками їхніх кримінальних посібників хочуть за тушонку з макаронами купити наше місто. Нічого не підписуйте, нічого не беріть. Всі хто буде дякувати окупантам, ви дякуйте їм за зруйновані міста та тисячі вбитих мирних жителів, дітей, жінок та старих людей. Ті, хто потраплять в екрани пропагандистських сюжетів і чий підпис стоятиме на їхніх папірцях - назавжди увійдуть в історію як зрадники.

Підписання списків за незаконне усунення обов'язків законно обраного заходу Вовчанської територіальної громади Спетанця А.В. у період воєнного стану, фактично прирівняється до надання допомоги іноземній державі у провадженні підривної діяльності проти України, а також прирівнюється до дій спрямованих на зміну державного кордону України, що у першому випадку спричинить кримінальну відповідальність за ст. 111 Кримінального кодексу України, а у другому випадку до відповідальності за ст. 110 КК України.

Нагадуємо що Чигринов, який незаконно хоче захопити владу – карний злочинець, який відсидів термін за зґвалтування, ховався багато років у РФ за скоєний розбій, людина за якою порушено низку кримінальних справ за фактами вимагання, вбивства (пасажир таксі на Кисляківці), шахрайства тощо". 

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах