Цілили в міськраду, телевежу, школу: російські окупанти продовжують наносити авіаудари по Харкову

Російські окупанти знов завдали авіаудар по Харкову. Фото: Труха

Російські окупанти знов завдали авіаудар по Харкову. Фото: Труха

Події
02 березня 2022 15:00

У Харкові більше години триває обстріл міста. Вдень 2 березня російські окупанти цілили ракетами по телевежі, центру міста, житловим масивам.

Росіяни завдали авіаудар по району біля міськради. За словами радника міністра МВС Антона Геращенка, вдарили крилатою ракетою.

"У будівлю міської ради не потрапила бомба, — розповіли у міськраді. — Вибуховий пристрій не потрапив до будівлі Харківської міської ради. Через силу удару у міськраді повилітали вікна. Постраждали офісні будинки навпроти".

Російські військові також вдарили по телевежі. Вежа поки що стоїть.

Містяни повідомили про серії вибухів у житлових районах: Павлове поле, Салтівка. На Північній Салтівці було потрапляння в будівлю школи.

Офіційна інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.

За словами радника ОП, ворогу поставлене завдання психологічно зламати Харків.

"У Харкові супротивник працює по місту важкими реактивними системами залпового вогню, авіацією, — розповів  Олексій Арестович, радник керівника Офісу президента. — Я так розумію, що поставлене завдання психологічно зламати Харків. Але ЗСУ, тероборона та інші захисники міста дуже вправно атакують і відбивають напади.

Харків — це сьогодні Сталінград ХХI століття, як і вся Україна. Супротивник зазнає там нечуваних, страшних втрат. За деякими даними, під Харковом збито декілька літаків противника, дані уточнюються".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах