Палаюча бронетехніка на вулицях: російські війська прорвалися до Харкова, йдуть запеклі бої (фото, відео)

У Харкові точаться бої — росіяни прорвалися до міста

У Харкові точаться бої — росіяни прорвалися до міста

Події
27 лютого 2022 08:59

У Харкові почалися вуличні бої. Легка техніка російських окупантів прорвалася до міста.

Очевидці повідомляють про російську техніку на Шишковці, Олексіївці, у центрі, біля Південного вокзалу. Залпи чути на Салтівці.

За повідомленням Костянтина Немічева з "Нацкорпусу", окупанти будуть ховатися у житлових кварталах та приватному секторі. Про місця, де знаходяться росіяни, просять оперативно писати сюди.

"Друзі, харків'яни! На вулицях міста зараз доволі небезпечно. Залишайтеся в укриттях, не виходьте на вулиці. Через нечисельні групи ворога, які прорвалися до міста, тривають бойові дії. Наші Збройні сили України дають достойну відсіч загарбникам. Бережіть себе! Україна переможе!", - звернувся до містян начальник Харківської поліції Володимир Тимошко.

"Триває ліквідація ворожих військових груп. Бої тривають в центрі міста та прилеглих територіях. Збройні Сили України знищують ворога. Жителі Харкова, не виходьте з укриттів, не пересувайтеся транспортом!", - повідомив голова ХОДА Олег Синьогубов.

"Жоден боєць Збройних Сил України не склав зброю. Усі українські військові на своїх бойових позиціях, захищаємо рідну Харківщину і знищуємо ворога. Росія активно розповсюджує фейк про те, що в Харківській області затриманий 302-й зенітний полк. Це фейк! Росія намагається похитнути віру в наші сили. Але нічого не вийде! Ми захищаємо свою українську землю, своїх дітей, своє майбутнє! Ми не здаємося, ніколи!", - пише Олег Синьогубов.

Українська армія знищує ворога.

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах