Розгортають додаткову артилерію: окупанти намагаються закріпитися на півночі та південному сході від Харкова

Розгортають додаткову артилерію: окупанти намагаються закріпитися на півночі та південному сході від Харкова.

Розгортають додаткову артилерію: окупанти намагаються закріпитися на півночі та південному сході від Харкова. Фото: radiocolonna.it

Суспільство
29 квiтня 2022 19:33

На Слобожанському напрямку російська армія зосередилася на утриманні позицій у районі на північ та південний схід від міста Харкова.

На цих ділянках ворог намагається розгортати додаткові артилерійські підрозділи. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, на Слобожанському напрямку росіяни зосередили 6 загальновійськову армію та берегові війська балтійського та північного флотів.

На Ізюмському напрямку противник діє силами підрозділів зі складу 1-ї танкової армії, 20-ї армійської армії Західного військового округу, 35-ї загальновійськової армії, 68 армійського корпусу Східного військового округу та повітрянодесантних військ.

Основні зусилля ворог зосереджується на веденні розвідки та заподіянні вогневої поразки підрозділам Збройних Сил України.

Для забезпечення додаткового перекидання військ на Ізюмському напрямку окупанти наводять додаткові понтонно-мостові переправи через річку Сіверський Донець.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах