Доставка з Китаю в Харків та інші міста України

Доставка з Китаю в Харків та інші міста України - фото

Доставка з Китаю в Харків та інші міста України - фото

Суспільство
08 червня 10:27

Через військові дії, регулярні обстріли та відключення електрики, бізнесу Харкова доводиться працювати в найскладніших умовах. Проте життя міста не поставлене на паузу. Сфера послуг, критично важливі підприємства та невеликі бізнеси продовжують вести діяльність, а ринок України наповнюється якісними товарами харківського виробництва.

Додатково влада Харкова знімає частину податкового навантаження на підприємців, щоб сприяти підтримці бізнесу та громадян міста, особливо тих, хто працює на прифронтовій території.

При цьому попит на ввезення товарів, матеріалів та сировини в Україну не лише не став меншим, а навпаки зріс. За словами менеджерки проектів компанії Укр-Китай Коммуникейшин Ніни Одноволик:

Доставка з Китаю в Харків та інші міста України фото 1Доставка з Китаю в Харків та інші міста України фото 1

“Ми, як і раніше, отримуємо запити щодо необхідності привезти продукцію з Китаю в Харків. В основному це обладнання та товари широкого вжитку. Замовляють як перевезення контейнерів, так і невеликих вантажів.

Наша команда щиро захоплюється підприємцями Харкова, так як вони працюють в складних умовах, але гордо і стійко тримаються і працюють на нашу перемогу. Рівняємось на них!”

В Укр-Китай Коммуникейшин розповіли виданню, як організовано доставку з Китаю в Україну сьогодні, в умовах закриття кордонів з агресором, блокування наших портів та закритого неба.

Замовлення послуг доставки з Китаю

  1. На першому етапі клієнт звертається із запитом на розрахунок. Не обов'язково приїжджати до офісу компанії, заявку можна подати через форму на сайті або по телефону. Слід вказати: тип вантажу, вагу та об’єм, місто постачальника в Китаї та інші важливі деталі.
  2. Залежно від завдань та термінів, підбирається оптимальний маршрут та спосіб доставки: морем чи авіа. Морська доставка здійснюється довше, але значно дешевше за перевезення літаком. Авіа підходить для більш термінових замовлень.
  3. Після узгодження всіх деталей клієнт отримує підсумковий розрахунок і підписує договір. Інформацію про всі можливі нюанси та необхідні платежі буде надано заздалегідь. 
  4. Далі компанія бере на себе всі рутинні питання: від відвантаження в будь-якому місті Китаю до доставки товарів до ваших дверей.
  5. Оплата за послугу здійснюється, коли вантаж вже в Україні.

Компанія гарантує: доставку в заявлені терміни, повний юридичний супровід та збереження вантажу, конфіденційність ваших даних.

Як відбувається доставка з Китаю до вашого міста?

Доставка з Китаю в Харків та інші міста України фото 2 1Доставка з Китаю в Харків та інші міста України фото 2

Якщо доставка здійснюється морем, замість традиційних маршрутів через Одесу та Чорноморськ наразі використовуються альтернативні порти у Європі. Наприклад:

  • У Румунії вантаж доставляється до порту Констанца
  • У Нідерландах у порт Роттердама
  • У Польщі вантаж може бути доставлений до портів Гданськ або Гдиню на Балтійському морі.

Можлива доставка через Туреччину (Ізмір, Стамбул), Німеччину (Гамбург) та інші порти ЄС. Потім вантаж буде розмитнений та доставлений автомобільним транспортом до будь-яких українських міст.

Варто враховувати, що через небезпечні воєнні дії в Червоному морі, маршрут морської доставки змінився і зараз пролягає навкруги Африки, що додатково вплинуло на терміни і вартість доставки.

Авіадоставка також здійснюється через Європу. Найчастіше вантаж прилітає до Польщі чи Німеччини, далі замовлення прямують в Україну на митне оформлення і доставку в міста клієнтів.

У компанії Укр-Китай зазначили, що не просто доставляють вантажі для бізнесу з 2005 року, а прагнуть стати надійним мостом між постачальниками та підприємцями. Одним із основних своїх завдань компанія вважає – підтримку та спільний розвиток українського бізнесу.

Доставка з Китаю в міста України з Укр-Китай Коммуникейшин буде корисною, якщо потрібно разово закупити товари чи організувати регулярні поставки, придбати обладнання або розширити матеріальну базу для виробництва, зробити впевнений крок назустріч своєму новому бізнесу. Компанія стане надійною опорою у сфері логістики та перевезень для малого та середнього бізнесу, роздрібних мереж та інтернет-магазинів, локальних виробників та підприємців у сфері послуг.

“В Укр-Китай ми віримо, що навіть у найтемніші часи вистояти можна лише підтримуючи один одного. Успіхи наших клієнтів – це завжди наші успіхи та вигода для економіки всієї країни.”

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах