Як обрати – в яку лотерею грати?

Як обрати – в яку лотерею грати? - фото

Як обрати – в яку лотерею грати? - фото

Суспільство
30 березня 2023 12:06

Лотерея – популярний вид дозвілля у багатьох людей. Що може бути простішим за придбання білетів та перевірку чисел, що випали в прямому ефірі? Окрім приємних вражень від самого процесу спостереження за грою, лотереї мають ще одну велику перевагу. Вони дозволяють вигравати справжні гроші. При цьому це може бути як символічний виграш, так і величезний джекпот!

Лотерей сьогодні багато, проте не всі вони надійні та безпечні. А це важливо – адже ви маєте бути впевненими в тому, що зможете отримати свій виграш. Декілька перевірених ігор пропонують Українські національні лотереї, які вже давно завоювали довіру гравців. Як обрати з-поміж них одну гру? Про це ми детальніше і поговоримо.

Яка сума виграшу?

Перше, на що звертають увагу усі гравці, що обирають лотерейні білети – сума виграшу. Зазвичай ця інформація вказується на сайті. Тобто ви можете завчасно дізнатись, який мінімальний та максимальний приз розігрується під час трансляції.

Мінімальні суми зазвичай доволі скромні та покривають хіба що вартість самого лотерейного білету. Втім, на отримання такого виграшу у вас набагато більше шансів, ніж на джекпот. Що таке джекпот? Це основний грошовий приз лотереї – у деяких він може сягати кілька мільйонів гривень.

Найбільші джекпоти пропонують дві українські лотереї:

  • Супер Лото – там головний приз сягає більше 14 млн грн;
  • КЕНО – гравці можуть стати власниками джекпоту розміром 12 млн грн.

Розмір головного призу залежить від кількості гравців – тобто від загального грошового фонду лотереї. Чим більша популярність гри, тим більшим буде джекпот.

Як часто проводяться трансляції?

Сьогодні розіграші лотерей проводяться доволі часто. Тобто вам не потрібно буде цілий тиждень чекати на те, щоб перевірити – чи став щасливим придбаний вами білет. В деяких іграх трансляції проводять кілька разів на тиждень. Також є лотереї, які щодня розігрують серед гравців гроші.

Трансляції зазвичай відбуваються у вечірній час – приблизно о 22:00-23:00. Втім, якщо ви не маєте змоги спостерігати за грою онлайн, ви завжди можете подивитись повтор або ж прочитати результати гри на сайті УНЛ.

Який тип лотереї вибрати – класичний чи альтернативний?

Більшість з нас знають лотереї як числові ігри, де потрібно попередньо вказати комбінацію чисел, яку ви вважаєте виграшною. І якщо під час онлайн-трансляції з лототрону випадуть кульки саме з цими числами, ви забираєте виграш. Чим більше номерів ви вгадаєте – тим більшою буде сума.

Втім, сьогодні існують також і інші види ігор, створених за принципом лотереї. Вони підходять тим, хто втомився від звичного формату. Це, наприклад, можуть бути:

  • миттєві лотереї – в них гроші розігруються кожні 5 хвилин;
  • скретч-лотереї, де потрібно стерти покриття – виграшний білет вже продається і може трапитись саме вам;
  • креш-лотереї, де ви самі керуєте своїм виграшем і можете припинити гру в будь-який момент.

Як перевірити надійність та безпеку?

Головна вимога до всіх ігор на гроші – безпечність та надійність. Це можна перевірити, запитавши ліцензію. Усі відомі лотереї мають відповідні документи, що підтверджують легальність їхньої роботи та гарантують гравцям отримання виграшу.

Ліцензія видається спеціальною комісією або ж уповноваженими державними органами після ретельної перевірки компанії. Важливо, аби лотереї постійно оновлювали усі дозволи та інші документи, проходили планові перевірки тощо. Так ви можете бути впевненими, що купуєте білети не в шахраїв. А отже, під час трансляції у вас справді буде можливість виграти кілька мільйонів гривень.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах