Як вибрати дитячий ланцюжок?

Суспільство
13 лютого 2023 16:22

Кожна представниця прекрасної статі прагне виглядати неперевершено. Тому особливу увагу вона приділяє дрібницям – ювелірним прикрасам. Навіть сама проста коштовність здатна підкреслити чарівність чи екстравагантність дами, без слів розповісти про неї. Примітно, що зовсім неважливо це маленька дівчинка чи благородна леді у віці – всі полюбляють дорогоцінності. Однак, не тільки жінки носять прикраси. Їх також полюбляють і чоловіки та діти.

дитячий ланцюжокдитячий ланцюжок

Ювелірний салон вражає різноманітністю виробів із золота та срібла абсолютно для всіх. Окрему категорію займають ланцюжки, які носять на шиї. Навіть самі прості та маленькі дитячі ланцюжки https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/lantsiuzhky/f/dlia_koho-ditini/ здатні підкреслити індивідуальність . До того, ж на думку майстрів Укрзолото, ці аксесуари незамінні при носінні хрестика чи ладанки.

Параметри вибору прикраси для дитини

Обираючи ланцюжок для дитини рекомендується насамперед звертати увагу на його якість. На офіційному сайті представлені тільки перевірені вироби з гарантією відповідності заявленим характеристикам, тому варто довіряти свій час і кошти тільки професіоналам.

Для того, щоб вибір пройшов просто, а сама покупка приносила тільки задоволення експерти радять керуватися основними правилами:

  • Оптимальна довжина дитячого ланцюжка складає 30-45 см. Справа в тому, що занадто довгий виріб буде заважати дитині, а занадто короткий приносить дискомфорт.
  • Обираючи аксесуар варто відмовитися від масивних і громіздких прикрас із складним плетінням. Найкращий варіант – якірне та панцерне плетіння, невелика вага, помірна товщина.
  • Вибрати матеріал виготовлення. Цей критерій вибору залежить від індивідуальних переваг та від бюджету. Звісно, золото коштує дещо вище за срібло, але й виглядає воно по іншому.
  • Звернути увагу на замок, який відповідає за збереження дорогоцінності. Найкращий варіант для дитячої прикраси -  шпренгельный або карабінний, який безпечний для малюка, легко розстібається та вирізняється надійністю.
  • Якщо планується придбання підвіски, то доцільно купувати її разом з ланцюжком. В такому випадку менеджер салону допоможе обрати ідеальний варіант коштовностей по кольору, вазі, стилю.

ланцюг дитячийланцюг дитячий

Професійний ювелірний салон приваблює різноманітністю асортименту ланцюжків для дітей. На віртуальній вітрині представлені різні варіанти плетінь та розмірів. Якщо прикраса вибирається для більш старшої дитини, то стилісти ukrzoloto радять запитати у самого малюка, як повинен виглядати його ланцюжок. Звісно, зовнішній вигляд – це один з важливих критеріїв, а тому батькам слід детально підібрати варіанти коштовностей по характеристикам.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах