Харків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартирі

Харків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартирі

Харків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартирі - фото: suspilne.media

Суспільство
09 сiчня 2023 09:03

Чоловік вирішив облаштувати "пункт незламності" після того, як зрозумів, що електропостачання у його квартирі не вимикають під час планових відключень.

Житель Харкова Денис Котенко створив у квартирі "пункт незламності". Від жовтня його відвідало вже близько 60 людей. Про це повідомляє Суспільне Харків.

У квартирі Дениса можна поїсти, переночувати, а також попрати речі.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Харків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартиріХарків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартирі- фото: suspilne.media

"До мене дзвонили друзі, приходили й працювали тут, знайома проводила урок англійської на балконі, бо там є робоче місце. Потім я вирішив запросити до себе інших жителів Харкова, бо зрозумів, що така складна ситуація не тільки в моїх друзів, а й в усіх, хто живе в місті", — каже Денис Котенко.

Раніше чоловік жив з дружиною, п'ятьма дітьми та собакою, але на початку повномасштабного вторгнення вивіз родину на захід країни. Зараз з ним живе Владислав Соболь з Куп'янська — чоловік відновлює загублені документи.

"Я був в окупації з початку війни, і була в мене проблема — загубив я паспорт. Росіяни пропонували отримати російське громадянство, але я навідріз відмовлявся. В Україні народився, в Україні й хочу жити. До Дениса звернувся, бо мені жити не було де, він мене пустив", — розповів Владислав.

Харків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартиріХарків'янин відкрив "пункт незламності" у своїй квартирі- фото: suspilne.media

Читай всі новини Харкова в Facebook і підписуйся на нас в Instagram і Viber.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах